15.12.2017.

Nakon dugogogdišnjeg rada opraštamo se od MSCommunity web stranice i prelazimo na Meetup.com

Dragi članovi MSCommunitya,

opraštanje od web stranice ne znači da će MSCommunity, koji svi volimo, prestati s radom. Samo se moderniziramo i krećemo u novu pustolovinu! :)

Dio grupa već se prebacio na Meetup.com i tamo nastavlja svoj rad. Ostale grupe koje se do sada nisu prebacile, vrlo skoro će biti prebačene. Pomozite nam u bezbolnoj transformciji, registrirajte se na Meetup.com i pridružite se MSCommunity grupama koje su vam zanimljive kako biste dobivali obavijesti o budućim druženjima.

MScommunity web stranica dobro nas je služila dugi niz godina, no kako bismo privukli nove članove odlučili smo se za prelazak na Meetup.com i moramo priznati da je to bio dobar potez.

Dragi članovi MSCommunitya,

opraštanje od web stranice ne znači da će MS zajednica koju svi volimo prestati s radom, samo se moderniziramo! :)

Veći dio grupa već se prebacio na Meetup.com i tamo nastavlja svoj rad. Ostale grupe koje se do sada nisu prebacile, vrlo skoro će biti prebačene.

MSCommunity web stranica dobro nas je služila dugi niz godina, no kako bismo privukli nove članove odlučili smo se za prelazak na Meetup.com i moramo priznati da je to bio dobar potez.

Kako bismo napravili bezbolnu transformaciju ova stranica uskoro će promijeniti svoj izgled i upućivati vas na Meetup.com grupe. Za one grupe koje su već dostupne sigurno ste već dobili obavijest, za one koje nisu tek ćete dobiti.

Pomozite nam u bezbolnoj transformaciji, registrirajte se na Meetup.com i pridružite se MSCommunity grupama koje su vam zanimljive kako biste dobivali obavijesti o budućim druženjima.

Hvala vam na suradnji i do sljedećeg druženja!