DevUG Zagreb

Prijavi u grupu

Događanja

DevUG Zagreb Utorak - 10.10.2017. - 18:00

Što je novo za developere u Windows 10 Fall Creators Update

Microsoft Windows Development MVP zajednica vas poziva da nam se pridružite 10. listopada 2017. godine kako bi vidjeli što je novo za programere u Windows 10 Fall Creators Update. Na ovom događaju možete vidjeti i naučiti što ti noviteti znače za vaše aplikacije i igre. Uz to ćete dobiti i dodatne informacije o najnovijim Microsoft razvojnim alatima.

Event počinje keynote predavanjem nakon čega ...

DevUG Zagreb Četvrtak - 11.5.2017. - 17:00

BUILD 2017 Keynote Viewing Party

Pozivamo vas da nam se pridružite na live prijenosu Keynote predavanja drugog dana s najveće Microsoft konferencije za developere - BUILD 2017. Saznajte iz prve ruke koje nove cool stvari Microsoft donosi developerima u najnovijim razvojnim alatima i na cloud platformi.

S obzirom da keynote prenosimo uživo, ovaj event počinje u 17:00. Svaki sudionik će dobiti poklon iznenađenja od Microsofta (i ...

DevUG Zagreb Srijeda - 8.2.2017. - 17:30

Windows Developer Day - Creators Update live event

Microsoft Windows Development MVP zajednica vas poziva da nam se pridružite 8. veljače 2017. godine kako bi vidjeli što je novo za programere u Windows 10 Creators Update. Na ovom događaju možete vidjeti i naučiti što ti noviteti znače za vaše aplikacije i igre. Uz to ćete dobiti i dodatne informacije o najnovijim Microsoft razvojnim alatima. Predavanja će pokriti novosti u razvoju za web, UWP, na ...

SQL Server Hrvatska , IT Pro Zagreb , DevUG Zagreb Četvrtak - 10.3.2016. - 15:45

Data Driven SQL event - prijenos uživo

Posao budućnosti bit će pretvaranje podataka u inteligentne radnje. Ona poduzeća koja su to prepoznala, već sada prestižu svoje suparnike.

Gledajte s nama prijenos uživo na kojem će CEO Satya Nadella i drugi Microsoft lideri podijeliti na koji način oni i korisnici izrađuju podatkovne strategije i koriste podatke koji stvaraju poslove i transformiraju industriju.

Dobit ćete insajderski pog ...