DevUG Zagreb

Prijavi u grupu

Događanja

DevUG Zagreb Srijeda - 8.2.2017. - 17:30

Windows Developer Day - Creators Update live event

Microsoft Windows Development MVP zajednica vas poziva da nam se pridružite 8. veljače 2017. godine kako bi vidjeli što je novo za programere u Windows 10 Creators Update. Na ovom događaju možete vidjeti i naučiti što ti noviteti znače za vaše aplikacije i igre. Uz to ćete dobiti i dodatne informacije o najnovijim Microsoft razvojnim alatima. Predavanja će pokriti novosti u razvoju za web, UWP, na ...

SQL Server Hrvatska , IT Pro Zagreb , DevUG Zagreb Četvrtak - 10.3.2016. - 15:45

Data Driven SQL event - prijenos uživo

Posao budućnosti bit će pretvaranje podataka u inteligentne radnje. Ona poduzeća koja su to prepoznala, već sada prestižu svoje suparnike.

Gledajte s nama prijenos uživo na kojem će CEO Satya Nadella i drugi Microsoft lideri podijeliti na koji način oni i korisnici izrađuju podatkovne strategije i koriste podatke koji stvaraju poslove i transformiraju industriju.

Dobit ćete insajderski pog ...

DevUG Zagreb Subota - 25.4.2015. - 09:00

Global Azure Bootcamp

U subotu 25.4.2015., Zagreb će biti jedna od 195 lokacija diljem svijeta na kojoj će se održati lokalna instanca Global Azure Bootcampa. Riječ je o događaju posvećenom Microsoftovoj cloud computing platformi - Microsoft Azureu.

Na događaju ćete imati priliku poslušati tri zanimljiva predavanja o novim Azure tehnologijama te se uz pizzu i pivo se podružiti s odličnom cloud computing ekipom! :)
...