Academic Osijek

Prijavi u grupu

Događanja

Academic Osijek Utorak - 6.6.2017. - 18:00

3. sastanak - Game development & UX

Ako ste se pitali kako postati game developer, koja su vam znanja za to potrebna i odakle krenuti, ili vas pak zanima kako kreirati odlično korisničko iskustvo i dizajnirati oku ugodna rješenja, pridružite nam se na ovom MsCommunity Academic predavanju.

Savjete iz prve ruke o temi game developmenta možete čuti od našeg MSP-a Lea Tota. Leo je, nakon dugogodišnjeg iskustva u tom području, odnedav ...

DevUG Osijek , Academic Osijek Utorak - 16.5.2017. - 18:00

2. sastanak - machine learning & big data visualization

Pozivamo vas na predavanja u organizaciji Microsoft Student Partnera i MsCommunityja Osijek.

Ovoga puta donosimo pregled trenutno najaktualnijih tema iz svijeta tehnologije. Raspravljat ćemo o primjeni umjetne inteligencije i obradi velike količine podataka. Možete saznati što je o tim temama rečeno na ovogodišnjoj WinDays konferenciji.

Predavači će proći kroz primjere i raspravljati o prim ...

Academic Osijek Četvrtak - 20.4.2017. - 18:00

1. sastanak - Odabir prave tehnologije

Nakon uspješnog otvaranja nove user grupe namijenjene akademskim građanima, krećemo s prvim sastankom i konkretnim temama.

Pozivamo vas na zanimljivo predavanje u organizaciji Microsoft Student Partnera i MsCommunityja Osijek. Saznajte kako odabrati pravu tehnologiju i prođimo zajedno kroz odabrane primjere.

Academic Osijek Utorak - 28.3.2017. - 18:00

MsCommunity Academic: Kick-off

Jesi li entuzijast za nove tehnologije? Voliš li diskutirati o novostima iz struke? Želiš li prvi doznati najnovije trendove na tržištu? Imamo pravu stvar za tebe!

Microsoft Student Partneri u suradnji s MsCommunityjem, uz potporu FERIT-a, pokreću novi program namijenjen približavanju Microsoftove zajednice akademskoj populaciji - MsCommunity Academic.

Želimo stvoriti jaku zajednicu te ola ...