EDU IT Pro

Prijavi u grupu

Upoznajte Azure Networking!

EDU IT Pro - Petak - 17.11.2017. – 14:00

Saša Kranjac je Security Specialist, IT Instruktor i Predavač sa više od dvadeset godina iskustva, a pričat će nam o Azure Networkingu. Microsoft Azure obiluje mnoštvom mrežnih servisa i mogućnosti - onih osnovnih i naprednih, sve kako bismo proširili mrežne mogućnosti, bolje upravljali mrežama, spojili se s uredskom mrežom ili unaprijedili sigurnost mrežnog okruženja.

Agenda

14:00 - 14:15

Uvod, novosti iz Microsoft svijeta i novosti iz Srca

Tomislav Lulić , Romeo Mlinar Iva Jarec

Uvodna riječ voditelja grupe, novosti iz MS Community-a, Microsoft svijeta kao i novosti iz akademske zajednice i Srca

14:15 - 15:15

Upoznajte Azure Networking!

Saša Kranjac


Microsoft Azure obiluje mnoštvom mrežnih servisa i mogućnosti - onih osnovnih i naprednih, sve kako bismo proširili mrežne mogućnosti, bolje upravljali mrežama, spojili se s uredskom mrežom ili unaprijedili sigurnost mrežnog okruženja. Mogu se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji s drugima a njihovo pravilno korištenje čini nasu oblačnu mrežu stabilnom i ugodnom za rad.
Pridružite nam se i na dinamičnom i zanimljivom predavanju upoznajte Azure Networking!

O predavaču:

Saša je Security Specialist, IT Instruktor i Predavač sa više od dvadeset godina iskustva. Počeo je programirati u Assembleru, nakon toga susreo se sa Windows NT i otada se svakodnevno druži s popularnim „Prozorima“. Predavač je službenih Microsoft i EC-Council, kao i vlastitih tečajeva. Nositelj je Microsoft Certified Trainer (MCT), Certified EC-Council Instructor (CEI) i mnogobrojnih ostalih certifikata. Kao predavač, sudjelovao je na raznim konferencijama kao sto su IT Pro|Dev Connections, WinDays, MS Sinergija, MS Network, NT Konferenca, CyberCrime Security Conference, Microsoft Cloud Security Summit, Collab365 Conference, MCT Summits, , Infosek Conference, Kulendayz i ostalim.

15:15 - 16:00

Druženje uz piće i kolege, networking

Materijali sa događanja

Fotografije sa događanja