EDU IT Pro , New Office, IT Pro Varaždin, IT Pro Zagreb

Prijavi u grupu

Redovni sastanak IT Pro User Grupe Križevci

EDU IT Pro - Subota - 14.10.2017. – 18:00

Poštovani članovi,

pozivamo Vas da nam se pridružite na redovnom sastanku IT Pro User Grupe Križevci koji će se održati u subotu 14. listopada 2017. godine s početkom u 18:00 u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima.

Lokaciju održavanja sastanka grupe možete vidjeti ovdje: https://goo.gl/maps/fyb85aeXmQr.

Od listopada ove godine registracija za sastanke IT Pro User Grupe Križevci odvija se putem Meetup platforme. Registracija za subitnji sastanak je na ovom linku: https://www.meetup.com/IT-Pro-User-Grupa-Krizevci/events/243878470/.

Agenda

18:00 - 20:00

Najbolje prakse u instalaciji i konfiguraciji Windows Server Hyper-V virtualizacijskih hostova

Romeo Mlinar

Hyper-V virtualizacijska platforma pruža nam ogromne virtualizacijske mogućnosti, osobito u novoj generaciji, od sigurnosti, stabilnosti, brzine, ali sve to je uzalud ako virtualizacijsku infrastrukturu ne podesimo pravilno! U predavanju ćemo objasniti na koji način izvući ono najbolje iz Hyper-V platforme kroz primjere iz prakse, te koje su najbolje prakse prilikom izgradnje virtualnog okruženja bez obzira radimo li to iznova ili imamo već neko postojeće rješenje. Dođite na predavanje i poslušajte kako na najbolji način implementirati Hyper-V u svoju okolinu.