DevUG Karlovac

Prijavi u grupu

Razvoj programerskih vještina u prirodi - rijeka Korana

DevUG Karlovac - Subota - 1.7.2017. – 10:00

Ljeto nam se vratilo! Vou vou vo!!! Zamijenimo učene prezentacije i nove "tutoriale" za druženje i timski rad. Uostalom - timski rad je često puno važniji od ukupnog broja znanja pojedinaca ;-) Ovogodišnji plan je ponoviti ćemo što smo prošle godine savladali uspješno: jutarnja kava uz miris rijeke, plivanje za razbuditi se, roštiljanje, loptanje, badminton, boćanje, opet plivanje samo sada za rashladiti se. Napredna grupa će po želji moći odraditi hodanje po slapu i skokove sa skakaonice. U sve navedeno ugurati ćemo i veselu radionicu timskog rada. Supružnici i djeca, partneri i pratnja - svi su dobrodošli!

PRIJAVE: https://goo.gl/forms/gmjNYkzFMObrboTS2

U subotu 1.7.2017 od samog jutra očekujemo vas na Foginovom kupalištu u Karlovcu. Foginovo kupalište je prvo registrirano riječno kupalište u Hrvatskoj. Imamo čak i "baywatch style" spasioce koji će paziti na nas ;-) Za neodlučne prilažemo par linkova na kojima možete pogledati što nas čeka i kako doći: http://www.karlovac-touristinfo.hr/hr/info/foginovo-kupaliste, https://www.facebook.com/foginovokupaliste.karlovac. Tu je sada u bilizini i prvi slatkovodni akvarij vrijedan dolaska http://aquariumkarlovac.com/

Već je spremna i mapa za lakše snalaženje https://drive.google.com/open?id=1ukQjfcMZYsQZdcfGoOdt1oVDCA0&usp=sharing

Važna napomena: pošto je ovo druženje "samo-financirano" molimo vas da sudjelujete u roštiljarini i pivarini sa 40,00KN po osobi. Za sve nedoumice, pitanja i navigiranje pišite na email adresu voditelja grupe devug.karlovac@mscommunity.hr. Ne zaboravite ponijeti opremu za kupanje i ležanje na travi!

U slučaju lošeg vremena otkazujemo događanje. Obavijesti pratite putem MS Community portala.

Agenda

10:00 - 11:00

Okupljanje, parking, postavljanje stvari za kupanje, jutarnja kava i kupanje.

11:00 - 12:30

Timski rad - radionica

Kupanje, roštilj, igre i zabava


TBD

12:30 - 20:00

Kupanje, roštilj, igre i zabava

Opuštanje uz rijeku i u rijeci. Lopte, badminton, okretanje čevapa, kupanje, skakanje, ležanje, odmor. Tko baš želi može i programirati u hladu.