EDU IT Pro

Prijavi u grupu

Office 365 za IT administratore

EDU IT Pro - Petak - 20.5.2016. – 14:00

Iz pera jednog od pionira Office 365 servisa u nas i šire (g. Hrvoje Kusulja), čuti ćete novitete u Office 365, vezano za E5 paket, administrativne novosti i upravljanje sa servisima unutar Office 365. Yammer i OneDrive for Business, posebno su interesantni EDU zajednici, no i noviteti u portalu. Dođite poslušati Hrvoja...

Agenda

14:00 - 14:30

Uvodna riječ i novosti Srca

Tomislav Lulić

Uvodna riječ, novosti Srca, novosti MS Community zajednice

14:30 - 15:45

Office 365 za IT administratore

Hrvoje Kusulja

Pokazat ćemo opcije unutar Microsoft Office 365 Admin Portal izbornika iz IT aspekta, prokomentirati opcije, te objasniti povezanost s Azure, Intune, s posebnim osvrtom na Yammer i OneDrive for Business i Skype for Business i ostalim cloud uslugama. Dotaknut ćemo se i Office 365 nekih best practice postavki. Usporediti ćemo mogućnosti i s novom Preview verzijom Admin portala te novine u novom E5 paketu.

Hrvoje Kusulja,
struč. spec. ing. IT, ujedno i Microsoft Most Valuable Professional za Office Servers and Services te Microsoft Certified Trainer. Osnivač i COO tvrtke 3 PRO, Microsoft Silver Partnera specijaliziranog za savjetovanje na IT projektima, sistem integraciju i razvoj na Microsoft platformi, kako za On-premise tako i za Cloud, a ponajviše hibridni modeli. S preko 10 godina iskustva u IT sutruci uspijeva kvalitetno balansirati najnovija Microsoftova infrastrukturna rješenja s aplikativnim zahtjevima, paralelno radeći na sistem inženjerskim poslovima (IBM Enterprise sustavi, Microsoftova rješenja – Windows Server, Exchange, System Center, Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 i Azure rješenja u oblaku,…). Svjestan fundamentalne važnosti Cloud tehnologija, i načina na koje one mijenjaju naš odnos prema IT rješenjima.

15:45 - 16:30

Druženje nakon predavanja uz pizze i osvježavajuće napitke