Academic Osijek

Prijavi u grupu

MsCommunity Academic: Kick-off

Academic Osijek - Utorak - 28.3.2017. – 18:00

Jesi li entuzijast za nove tehnologije? Voliš li diskutirati o novostima iz struke? Želiš li prvi doznati najnovije trendove na tržištu? Imamo pravu stvar za tebe!

Microsoft Student Partneri u suradnji s MsCommunityjem, uz potporu FERIT-a, pokreću novi program namijenjen približavanju Microsoftove zajednice akademskoj populaciji - MsCommunity Academic.

Želimo stvoriti jaku zajednicu te olakšati protok informacija između studenata, fakulteta i tvrtki koje svoje poslovanje baziraju na Microsoftovim tehnologijama. Kroz ležerna druženja saznaj što te očekuje u praksi, kako možeš primijeniti svoje znanje i što poslodavci od tebe očekuju.

Pozivamo te na MsCommunity: Kick-off gdje ćemo predstaviti MsCommunity i Microsoft Student Partner program, naše planove za budućnost te što MsCommunity Academic može učiniti za tebe. Nakon toga proslavimo zajedno 20. rođendan najjačeg Microsoftovog alata - Visual Studija.

Postani i ti dio MsCommunity Academic ekipe. Poveži se s ljudima iz struke, nauči nešto novo i iskoristi posebne benefite MsCommunityja.

Vidimo se u utorak 28.03.2017. na FERIT-u (2-31) u 18.00h!

Agenda

18:00 - 18:30

Predstavljanje MsCommunity Academic

Mateja Hržica, Stefani Majić, Leo Tot, Ivan Turk, Bernardin Katić

Što su to MsCommunity i Microsoft Student partner program? Čime se oni bave? Kako je uopće nastao MsCommunity Academic i što od njega možemo očekivati u budućnosti?

18:30 - 19:00

Jubilarni dvadeseti rođendan Visual Studija

Bernardin Katic

Visual Studio je s nama već 20 godina i s novom verzijom Visual Studio 2017 će još jače učvrstiti svoj status ultimativnog razvojnog alata! Saznajte koje to novosti i zanimljivosti donosi jubilarna verzija Visual Studija.

19:00 - 19:30

Chalk & talk

Druženje uz grickalice i osvježenja